Těstoviny farfalle semolinové Bio
Těstoviny ve tvaru drobných motýlků z kvalitní celozrnné semolinové krupice jsou výborné k omáčkám i do salátů.
Popis: Těstoviny farfalle jsou vyrobeny z pšeničné krupice, která se vyrábí z kvalitní tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice nebo také semoliny. Hlavní výhodou je, že nemají tendenci se rozvařovat. Jejich chuť navíc pozvedne kvalitní olivový olej. Vodu na vaření těstovin pořádně osolte. Se solí určitě nešetřete, na jedu litr vody by měla přijít lžíce soli. Italové dokonce tvrdí, že voda na vaření těstovin by měla být slaná jako moře.
Název „farfalle“ znamená v italštině motýl. A přesně toho nebo také mašličky tyto drobné těstoviny připomínají. Jejich veselý tvar si určitě zamilují nejen děti. K těstovinám Farfalle se hodí rajčatová nebo jemná zeleninová omáčka. Díky svému zajímavému tvaru se hodí i do teplých či studených salátů, které ozvláštní a přidá jim na sytosti.Farfalle můžete také zapéct nebo je vyzkoušet sladce.
Složení: Tvrdozrnná PŠENIČNÁ krupice*. Může obsahovat stopy sóji a hořčice. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Alergeny: Lepek
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě.
Výživové údaje ve 100g
Energetická hodnota: 1 519 kJ / 358 kcal
Tuky: 1,7g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4g
Sacharidy: 73,0g
z toho cukry: 3,4g
Vláknina: 2,4g
Bílkoviny: 11,5g
Sůl: 0,01g
Vlastnosti | |
Balenie | 500g |
Krajina pôvodu | Itálie |
Tagy: semolinové těstoviny