• Jahody lyofilizované - plátky 100g

Jahody lyofilizované – plátky

Lyofilizace je unikátní proces sušení ovoce mrazem. Probíhá nejprve tak, že ovoce prudce zmrazíme a následně se suší při nižším tlaku. Tím dochází k jevu, kdy se voda z ovoce mění na páru, ale ovoce si i přesto zachovává barvu, vůni a také nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.

Jahody jsou výborným zdrojem vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant a pomáhá neutralizovat negativní účinky volných radikálů na naše buňky. Díky nízkému glykemickému indexu jahody pomáhají regulovat krevní cukr, jsou tedy vhodné i pro diabetiky.

Složení: 100% lyofilizované jahody

Nutriční hodnoty na 100g

Energetická hodnota: 1619 kJ / 385 kcal

Tuky: 1,4g

z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g

Sacharidy: 87,5g

z toho cukry: 77g

Bílkoviny: 4,7g

Sůl: 0g

Vlastnosti
Balenie 100g
Krajina pôvodu Čína

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý

Tagy: jahody lyofilizované