Kukuřičný škrob
- Kukuřičný škrob - univerzální zahušťovadlo a kulinářská přísada.
- Ideální do omáček, polévek, krémů a pečiva.
- Bezlepková alternativa pšeničné mouky.
- Obohaťte svůj pokrm o krémovou konzistenci.
- Povinná výbava pro kuchaře a lidi s dietou omezující lepek.
Kukuřičný škrob je spolehlivé zahušťovadlo a všestranná kulinářská ingredience, která si najde místo ve vaší kuchyni! Skvěle se hodí jako přídavek do omáček, polévek, krémů a pečiva, dodává pokrmům krémovou konzistenci. Je také ideální alternativou pšeničné mouky pro lidi s dietou s omezením lepku. Objevte jeho kulinářské možnosti už teď!
Aplikace: Kukuřičný škrob se používá zejména v kuchyni jako zahušťovadlo do polévek, dušených pokrmů a omáček. Škrob by se měl nejprve přidat do studené vody, zamíchat a poté nalít do omáčky nebo polévky. Maizena se používá také jako přísada do pečiva (koláče, sušenky, piškoty, palačinky, palačinky), dodává jim jemnou texturu a zvyšuje vlhkost bezlepkového pečiva. Dá se použít také jako zahušťovadlo do pudinků, želé nebo krémů.
Výživové hodnoty produktu na 100g
- Energetická hodnota: 360 kJ/ 1506 kcal
- Tuk: 0,6 g
- včetně nasycených mastných kyselin: 0 g
- Sacharidy: 88 g
- včetně cukrů: 0 g
- Vláknina: 0 g
- Bílkoviny: 0,4 g
- Sůl: 0 g
Složení: kukuřičný škrob.
Skladování: skladujte na suchém a chladném místě.
Vlastnosti | |
Balenie | 500g |
Krajina pôvodu | Polsko |
Tagy: kukuřičný škrob