Bramborový škrob
- Bramborový škrob - tradiční a všestranná kulinářská ingredience.
- Ideální pro zahušťování omáček, polévek, ovocných pěn a pečiva.
- Poskytuje nádobí hedvábnou konzistenci.
- Univerzální ingredience pro kuchaře a cukráře.
- Perfektní alternativa k jiným zahušťovadlům.
Bramborový škrob je tradiční a všestranná kulinářská ingredience, která by měla být v každé kuchyni! Skvěle se hodí jako zahušťovadlo do omáček, polévek, ovocné pěny a pečiva, dodává jídlům hedvábnou konzistenci. Bramborový škrob nesmí chybět pro zkušené kuchaře i cukráře připravené experimentovat v kuchyni.
Aplikace: Bramborový škrob je nepostradatelnou složkou při přípravě polských jídel. Vyplatí se jej použít při přípravě výborných nudlí a domácích koláčů. Dobře poslouží také jako přírodní zahušťovadlo do polévek a aromatických omáček plných zeleniny. Navíc si bez něj jen těžko umíme představit domácí pudink na bázi plnotučného mléka nebo želé plněné ovocem.
Výživové hodnoty produktu na 100g
- Energetická hodnota: 356 kcal/ 1490 kJ
- Tuk: 0,3g
- včetně nasycených mastných kyselin: 0,1g
- Sacharidy: 83g
- včetně cukrů: 3,5g
- Vláknina: 6g
- Bílkoviny: 7g
- Sůl: 0g
Složení: bramborový škrob.
Skladování: skladujte na suchém a chladném místě.
Vlastnosti | |
Balenie | 500g |
Krajina pôvodu | Polsko |
Tagy: bramborový škrob