Borůvkový sirup BIO
Borůvkový sirup v bio kvalitě má velmi příjemnou vůni a chuť. Můžete ho použít k ochucení dezertů, kaší, jogurtů, ale také k přípravě nápojů. Neobsahuje žádná umělá aromata ani barviva.
Popis: Lahodná alternativa javorového sirupu. Co takhle vyzkoušet ho na palačinkách? Borůvkový sirup je kombinací javorového a rýžového sirupu s borůvkovou šťávou. Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití. Je lehčí, tekutější a má poměrně nízkou sladivost. Javorový sirup má specifickou, poměrně výraznou chuť a vůni, mírně připomínající karamel. Je sladší než cukr, ale ne tolik jako sirup z agáve.
Použití:
- poleva na domácí zmrzlinu
- agarózové ovocné želé
- tofu krém, pudink, v bílém jogurtu
- k přelití kaše
- na palačinky nebo lívance
- sušenky, koláče, dorty, muffiny...
- podpora kyselých cest
- domácí limonády, ledový čaj, koktejly
- džemy, marmelády
Biopotraviny vždy procházejí systémem kontrol a certifikací, které zajišťují jejich kvalitu a umožňují jim nést toto označení. Jejich ekologickou kvalitu ocení zejména zájemci o ekologické zemědělství a udržitelné systémy hospodaření.
Složení: třtinový cukr*, rýžový sirup, pitná voda, koncentrovaná borůvková šťáva* (10 %), javorový sirup*, *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C
Výživové údaje ve 100ml
Energetická hodnota: 1201 kJ / 287 kcal
Tuk: 0,0g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0g
Sacharidy: 71,8g
z toho cukry: 48,8g
Bílkoviny: 0,0g
Sůl: 0,0g
Vlastnosti | |
Balenie | 250ml |
Krajina pôvodu | Kanada |
Tagy: borůvkový sirup