Pastovaný med se skořicí
První jarní med z nektaru ovocných stromů či řepky olejné, později med ze slunečnice, jetele, lučních květů z celého území Slovenska. Med je lehce stravitelný, protože obsahuje jednoduché cukry glukózu a fruktózu, které se rychle vstřebou do krve čímž jsou pro lidský organismus rychlým zdrojem energie. Navíc má med díky řadě přírodních látek i povzbuzující účinky – rostlinné hormony, éterické oleje či aromatické látky. Kromě přímé konzumace je květinový med oblíbeným pomocníkem v kuchyni při vaření a pečení.
Příjemná vůně a kořeněná chuť skořice v pastovaném medu jsou skvělou kombinací určenou pro všechny gurmány.
Datum minimální trvanlivosti je 2 roky od data plnění.
Skladovat při teplotě do 25 ° C, chránit před sluncem.
Složení: med květový pastovaný 245g, skořice 5g
Průměrné výživové údaje ve 100g
Energie: 1392 kJ/332kca
Tuky: 0,1g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0g
Sacharidy: 81,2g
z toho cukry: 78,5g
Bílkoviny: 0,3g
Sůl: 0,02g
Vlastnosti | |
Balenie | 250g |
Krajina pôvodu | Slovensko |
Tagy: pastovaný med se skořicí, medy