Arašídové máslo 100% s himálajskou solí
Arašídy, také známé jako arašídy, jsou pokladnicí olejových kyselin, které snižují hladinu cholesterolu v krvi a zabraňují tak ateroskleróze a kardiovaskulárním chorobám. Jsou také bohaté na rostlinné bílkoviny, draslík, hořčík, vitamín E a vlákninu. To vše znamená, že arašídové máslo by mělo jíst každý z nás, zejména vegetariáni, aby se doplnil nedostatek např. Bílkovin, který je důsledkem nedostatku masa ve stravě.
Specialisté dokazují, že pravidelná konzumace ořechů, včetně arašídového másla, nás ochrání před srdečními chorobami a viditelně zlepší stav celého těla a zlepší jeho fungování. Odborníci na výživu zdůrazňují, že byste si měli zvolit arašídové máslo s co nejvyšším obsahem ořechů. Předpokládá se, že ořechy pomáhají bojovat proti infekcím v těle a zlepšují zdraví našich cév a srdce. Vědci z Harvardské lékařské fakulty v USA ve skutečnosti dokázali, že konzumace arašídového másla pětkrát týdně může téměř snížit riziko infarktu na polovinu.
Složení: ořechová pasta 98,5%, himálajská sůl 1,5%
Nutriční hodnoty ve 100g
Energetická hodnota: 2319 kJ / 552 kcal
Tuk: 45,4g
včetně nasycených tuků: 6g
Sacharidy: 18,9g
včetně cukrů: 6,1g
Vlákno: 7,2g
Bílkoviny: 25,3g
Sůl: 1,5g
Vlastnosti | |
Balenie | 500g |
Krajina pôvodu | EÚ |
Tagy: arašídová pasta, ořechová máslo