• Čokoládová poleva tmavá – dukáty 200g

Low carb čokoládová poleva tmavá – dukáty

Tmavá poleva v peckách se snadno rozpouští. Výhodou je, že si můžete sami určit množství, které rozpustíte. Čokoládové dukáty vložte do nádoby, kterou můžete ponořit do hrnce s horkou vodou. Během rozpouštění polevu promíchávejte. Dejte pozor, aby se voda nezačala vařit, polevu by to mohlo znehodnotit. Také dbejte na to, aby se do polevy nedostala voda. Polevu můžete ředit přidáním 100% tuku.

Tmavou polevou můžete provádět jemné žebrování na světlých dortech, na bílé polevě nebo čokoládou přelitých dezertech, řezech, na roládách a dalších zákuscích. Polevou můžete přelévat bábovky a další pečivo. Hodí se také k dekorování vánočního a čajového cukroví.

Pro další dekorace zdobených zákusků a cukrovinek můžete použít buď kontrastní tmavou polevu nebo cukrové perličky a sypání. Po zaschnutí polevy můžete přidat originální efekt nástřikem barevného spreje. Na tmavé barvě výborně vynikne bronzový nástřik, který zákuskům dodá luxusní vzhled.

Mléčná rozpustná poleva v kapkách vysoké kvality je velmi dobře rozpustná. Pro svůj lesk je ideální k dekoraci, k namáčení cukroví a vánočního cukroví.

Rozpusťte v horké vodní lázni za občasného míchání nebo pozvolna rozpouštějte v mikrovlnné troubě. V takovém případě však pozor na přehřátí. Pozor, poleva se rozpouští při Max. teplotě 50°C. Temperuje se na 25-30°C – při této teplotě s polevou pracujeme. Vyšší teplota při rozpouštění poškozuje strukturu polevy – hrudkuje a pod.

Složení: sladidlo: maltitol, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, emulgátor řepkový lecitin, aroma vanilkové.

Kakaová sušina nejméně 35%

Může obsahovat arašídy, sóju a ořechy.

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Výživové údaje ve 100g

Energie: 1898 kJ/472 kcal

Tuky: 33g

z toho nasycené mastné kyseliny: 19,9g

Sacharidy: 55,1g

z toho cukry: 0,6g

Bílkoviny:  4,1g

Sůľ : 0,0g

Vlastnosti
Balenie 200g
Krajina pôvodu Slovensko

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý

Tagy: tmavá čokoládová poleva, dukáty